-
SHS > Løsninger > Transport & logistik

Moderne og fleksible sikringsløsninger til effektive lager- og logistikvirksomheder

Driftsikre og funktionelle tyverialarm- og adgangskontrolsystemer, samt tidsbesparende besøgshåndtering, er af største vigtighed i virksomheder, der har store områder med lagerbygninger, læsseramper og udendørsarealer. Med SystemHouse Solutions sikringsløsninger, er alle funktionaliteter samlet i ét og samme integrerede system, som beskytter din virksomhed, døgnet rundt, året rundt.

Komplette sikringsløsninger til transport-, lager- og logistikvirksomheder

SystemHouse Solutions har stor erfaring med integrerede sikringsløsninger til transport-, lager- og logistikcentre. Vores løsninger er kraftfulde, men samtidig brugervenlige og nemme at installere. Systemerne opdateres kontinuerligt med højere sikkerhed og nye funktioner, som sikrer og letter hverdagen, både for medarbejdere og besøgende, døgnet rundt, året rundt.

Tyverialarm, adgangskontrol og besøgsstyring – det hele i samme integrerede system

SystemHouse Solutions sikringsprodukter er i dag installeret i rigtig mange lagerlokaler og logistikcentre over hele Norden, hvor der stilles store krav til fleksibilitet og pålidelighed. I mange tilfælde finder levering og distribution af varer sted døgnet rundt, hvilket betyder skifteholdsarbejdere og trafik 24 timer i døgnet. Store lagerværdier skal beskyttes mod indbrud, og lokalerne skal være enkle og nemme at evakuere i tilfælde af brand.

Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer
Med besøgende, leverandører og medarbejdere på området, er der behov for at styre og begrænse adgang til forskellige bygninger og zoner. Det kan omfatte gange, afdelinger og bygninger – men også porte til læsseramper, maskiner der kræver certifikater at betjene, og områder med sikkerhedsrisikoer, kan sikres i mod uønsket personadgang.

Med Integra systemet kombineres styring af tyverialarm- og adgangskontrolsystemet i én og samme platform. Styring og administration er baseret på individuelle niveauer, afhængigt af hvilke døre og miljøer, den enkelte person skal have adgang til. Alarmbetjening opnås ved hjælp af den samme kortlæser som til adgangskontrollen, hvilket er både praktisk og effektivt.

Besøgssystemer
Et logistikcenter har ofte mange eksterne besøgende i forbindelse med leverancer, afhentninger samt forskellige møder og audits. Besøgssystemet Check In giver dig stor funktionalitet, der strømliner besøgsflowet og letter både receptionister og besøgende.

DSV

DSV's logistikcenter i Sverige, efterlyste en multifunktionel sikringsplatform, der håndterer adgangskontrol, indbrudsalarmer og brandsikring. Med Integra systemet, kunne alle disse krav opfyldes.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked