-
SHS > Løsninger > Hospitaler

Tryggere pleje med skræddersyede sikringsløsninger til hospitaler

Driftsikre og funktionelle tyverialarm- og adgangskontrolsystemer, samt tidsbesparende besøgshåndtering, er af største vigtighed på en institution, der består af flere bygninger med adskilte afdelinger, hvor mange mennesker bevæger sig samtidig. SystemHouse Solutions komplette sikringsløsning skaber tryghed for personale, patienter og besøgende, døgnet rundt, året rundt.

Integrerede sikringsløsninger til hospitaler og sundhedsfaciliteter

SystemHouse Solutions har stor erfaring med levering af komplette, driftssikre og fuldt integrerede sikringsløsninger til hospitaler og sundhedsfaciliteter. Med fokus på stor brugervenlighed, høj driftssikkerhed og moderne funktioner, letter vi hverdagen for tusindvis af medarbejdere, patienter og besøgende.

Tyverialarm, adgangskontrol og besøgsstyring – det hele i samme integrerede system

Et hospital stiller høje krav til fleksible og pålidelige sikringssystemer. Bygninger, receptioner og afdelinger har forskellige åbningstider; nogle er lukket om aftenen, mens andre er åbne døgnet rundt. Desuden bevæger mange mennesker, med forskellige tilladelser sig rundt på samme tid i området, og bygningerne skal være enkle og hurtige at evakuere fx i tilfælde af brand.

Alarm- og adgangskontrolsystemer

Med mange mennesker, der bevæger sig rundt, er der et stort behov for at begrænse tilladelser til forskellige dele af hospitalet. Det kan være gange, afdelinger og bygninger, men også medicinskabe og depoter, som kun udvalgte personer bør have adgangstilladelse til.

Med Integra systemet, kan både alarm- og adgangskontrol integreres i én og samme platform. Styring og administration er baseret på individuelle niveauer, afhængigt af hvilke døre og miljøer, den enkelte person skal have adgang til. Alarmbetjening opnås ved hjælp af den samme kortlæser som til adgangskontrollen, hvilket er både praktisk og effektivt.

Besøgssystemer

Et hospital har mange forskellige afdelinger og bygninger, og mange besøgende udefra får adgang til områderne hver dag. Besøgssystemet Check In, har mange smarte løsninger til at strømline besøgsflowet, og gør livet lettere for både receptionister og besøgende.

Region Östergötland

Det startede ved Linköpings Universitetssjukhus, med opførelsen af en ny bygning til pleje af kræftpatienter, hvor Integra blev installeret som alarm- og adgangskontrolsystem. I dag, 17 år senere, dominerer Integra systemet hele Region Östergötland.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikringsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Se alle referencer

Kontakt os for
mere information

Send en besked