-
SHS > Om SHS > Vision

Professionalisme. Pålidelighed. Respekt.

Tre ord som beskriver SystemHouse Solutions kerneforretning.
Professionalisme. Såvel eksternt som internt gør vi altid vores bedste i alle situationer, og vi er engageret i vores produkter og i vores kunder.
Pålidelighed. Sikringsprodukter og -løsninger fra os, lever altid op til de højeste standarder, og vores kunder skal være trygge ved, at vi følger alle love og reglementer, der kræves i sikkerhedsbranchen.
Respekt. Vi behandler kunder og kolleger på en respektfuld og fordomsfri måde. Med disse tre værdier, som gennemsyrer SystemHouse Solutions aktiviteter, skaber vi markedsledende sikringsprodukter for et tryggere samfund.

Vores historie

Integra platformen er siden 1999 blevet markedsført i Norden, først af Telenor Security og senere af Bravida Säkerhet.

2007 Integra systemet blev opkøbt af Bravida koncernen, og der blev oprettet en produktudviklings- og markedsføringsorganisation under navnet ”Systemhuset”. Systemhuset har siden da, haft ansvaret for udvikling og distribution af disse produktsortimenter i og uden for Bravida koncernen.

2019 Systemhuset bliver selskabsregistreret, og bliver dermed et uafhængigt produktselskab under navnet SystemHouse Solutions AB.

2020 SystemHouse Solutions AB starter satsningen på at ekspandere uden for Norden, gennem aftaler med distributionspartnere på udvalgte markeder i Europa.

shs-jacka

Vision

“SystemHouse Solutions skal være den førende leverandør inden for sikringssystemer og smarte bygninger. Vores passion for at udvikle, forfine og finde nye løsninger, gør vores kunder til de mest tilfredse kunder i vores branche.”