-
SHS > Løsninger > Stat & kommune

Moderne, trygge sikringsystemer til stat, region og kommune

Driftsikre og funktionelle tyverialarm- og adgangskontrolsystemer, samt tidsbesparende besøgshåndtering til den offentlige sektor, der ofte har mange forskellige opgaver i bygninger, der ligger geografisk spredt. SystemHouse Solutions integrerede sikringsløsning, binder aktiviteterne sammen og skaber tryghed for både medarbejdere og borgere.

Komplette sikringsløsninger til stat, region og kommune

SystemHouse Solutions har stor erfaring med integrerede sikkerhedsløsninger til stat, region og kommune. Vores systemer tilbyder høj brugervenlighed og driftssikkerhed, og indeholder mange fleksible funktioner, som letter og sikrer hverdagen for tusindvis af medarbejdere og besøgende i den offentlige sektor.

Tyverialarm-, adgangskontrol og besøgsstyring – det hele i samme integrerede system

En moderne, men gennemprøvet løsning
SystemHouse Solutions sikringsløsninger er i dag installeret i en lang række statslige, regionale og kommunale institutioner i Norden. Der stilles strenge krav til pålidelige og fleksible sikringssystemer blandt offentlige brugere. Med omfattede aktiviteter og mange forskellige slags bygninger, er der behov for et driftssikkert og fleksible sikringssystem, som giver folk med individuelle tilladelser, adgang til specifikke bygninger.

Tyverialarm- og adgangskontrolsystem
Med mange medarbejdere, skal man kunne afgrænse tilladelserne, til og i forskellige bygninger og afdelinger, for at give folk adgang til de rette lokaler. Da lokalerne normalt ligger spredt geografisk, letter det at have ét fælles sikringssystem for alle bygningerne. Det forenkler også tingene for medarbejderne, der kan bruge samme adgangskort, for nemt at få adgang til alle bygninger.

Med SystemHouse Solutions Integra system, kan man samle alt alarm- og adgangskontrol i én og samme sikringsløsning, og på én og samme platform. Tilladelser er baseret på individuelle niveauer, afhængigt af hvilke døre og områder, den enkelte person skal have adgang til. Alarmer håndteres også ved hjælp af det samme kortlæserpanel, som til adgangskontrol, hvilket er både praktisk og omkostningseffektivt.

Besøgssystem
Offentlige bygninger tager hver dag imod mange eksterne besøgende. Besøgssystemet Check In er meget velegnet til miljøer med mange besøgende og gæster, og har en række smarte funktioner, som effektiviserer besøgsflow og aflaster både receptionister og besøgsmodtagere.

Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst

Et fleksibelt, sikkert adgangskontrolsystem, der passer ind i et moderne miljø, var nogle af de punkter, som Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst ledte efter, da de søgte efter en ny platform til adgangskontrolsystemer.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

View all references

Kontakt os for
mere information

Send en besked