-
SHS > Løsninger

Smartere og sikrere bygninger med branchespecifikke løsninger

I løbet af godt 20 år har SystemHouse Solutions leveret mere end 2.500 sikringssystemer til virksomheder i hele Norden. Store hospitaler, mindre kontorer, museer eller fabrikker – ingen udfordring er for stor eller for lille til SystemHouse Solutions. Hvert system repræsenterer en branche- og kundetilpasset løsning, med specifikke krav og præferencer.

Industrier

SystemHouse Solutions har leveret sikringssystemer til en lang række virksomheder i mange forskellige brancher i hele Norden. Det betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af skræddersyede brancheløsninger, der opfylder strenge sikringskrav og den stigende efterspørgsel efter installationer i smarte bygninger. Få mere at vide om, hvordan SystemHouse Solutions kan hjælpe din virksomhed, og se eksempler på unikke sikringsmuligheder, bl.a. under “Løsninger” og “Referencer”.

Skræddersyede sikringsløsninger til alle brancher og virksomheder

Markedsledende sikkerhed
I løbet af de seneste godt 20 år, har SystemHouse Solutions leveret mere end 2.500 systemer, der hver repræsenterer en brancheløsning med meget specifikke krav og behov. Konkurrencedygtige priser, kombineret med et bredt referencenetværk af tilfredse kunder, har resulteret i, at antallet af solgte løsninger fortsat stiger. Desuden fungerer den integrerede platform usædvanligt godt i smarte bygninger, takket være den indbyggede evne til at integrere hele økosystemet af brandalarmer, kameraovervågning, samtaleanlæg, belysning, ventilation og andre funktioner, der findes i en smart bygning.

Universiteter
En af de første større områder, som SystemHouse Solutions leverede sikringsløsninger til, var den akademiske verden. Det første universitet i Sverige blev sikret i 1999. SystemHouse Solutions sikrigsplatform, Integra, er i dag installeret på 10 ud af 16 svenske universiteter. De fleste af Sveriges universiteter har også alarm- og adgangskontrolsystemer fra SystemHouse Solutions.

Hospitaler
Et andet område, hvor SystemHouse Solutions er en rigtig stærk spiller, er på sundhedsområdet og især hospitaler. SystemHouse Solutions sikringsplatform, Integra, håndterer i dag alarm- og adgangskontrolsystemer på hovedparten af de svenske hospitaler. Derudover er der udviklet flere specialdesignede funktioner til gavn for dette område. Et eksempel er karantænefunktionen, hvilket betyder, at en kortbærer, der har været i et bestemt område, ikke kan passere gennem andre forudbestemte områder eller gå ind i det samme område i et bestemt tidsinterval. Det er for at undgå risikoen for infektion og andre sundhedsrisici.

Transport & logistik
SystemHouse Solutions har også lang erfaring med integrerede sikringsløsninger til transport- og logistikbranchen. Der er blandt andet udviklet en løsning til forenkling af døråbning ved på- og aflæsning. Integrationssystemet anvendes i dag af Øresundsbroen og flere store transport-, lager- og logistikvirksomheder i hele Norden.

Kontakt os for
mere information

Send en besked