-
SHS > Viden & ressourcer > Kundereferencer > Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst

God administration og nem håndtering, værdsættes af Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst i Malmø

Et fleksibelt og sikkert adgangskontrolsystem, der passer ind i et moderne miljø, var nogle af de punkter, som Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst ledte efter, da de søgte en ny platform til adgangskontrolsystemer. Integra systemets unikke kapacitet, enkle styring og administration, sikrer nu mange bygninger hos Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst i Sverige.

Tillväxtverket - en national myndighed med bæredygtig vækst i fokus

kortlsare-milj-tjej-gr-genom-speedgate

Hvad arbejder Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst med?

Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst, arbejder for bæredygtig vækst og konkurrencedygtige virksomheder, i alle dele af Sverige. De styrker virksomheder og regioner ved at tilbyde viden, netværk og finansiering. Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst, er en national myndighed med en regional tilstedeværelse på ni steder. Kontoret i Malmö inkluderer medarbejdere fra enhederne Miljø og innovation, Kompetencedeling, Digitalisering og Regional vækstarbejde. EU-programmet Skåne-Blekinge håndteres også her.

kortlsare-tagg

Centraliseret overblik og administration, er et vigtigt krav for Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst

Integra systemet blev i første omgang installeret på Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst i Stockholm. Herefter er kontorer i Jönköping, Östersund, Luleå og Malmö tilføjet, da Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst kunne se de mange muligheder og fordele i systemet. Integra levede op til kravene for Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst, i form af fleksibilitet og centraliseret overblik og administration, hvilket styrker den komplette sikring og sikkerhed.

kortlsare-milj-genom-fnster

Stilfulde lokaler, kræver stilfuldt design!

Efter komplet installation har Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst oplevet, at systemet har flere fordele, fx at du let kan supplere hinanden som administratorer i systemet, og dermed hjælpe hinanden, når der er behov for det. Systemet opfattes som meget simpelt og let at administrere. Den Svenske styrelse for Økonomisk og Regional Vækst ligger i nye flotte lokaler, der også kræver at bl.a. kortlæsere passer ind i helheden, noget kortlæseren BCR-SD G2 med sit stilfulde design, bestemt gør.