-
SHS > Løsninger > Stat & kommune > Tyverialarm og adgangskontrolsystemer til stat, region og kommune
stat_och_kommun_003

Driftsikre alarm- og adgangskontrolsystemer til alle typer offentlige bygninger

Store ejendomsporteføljer, meget spredte aktiviteter og mange medarbejdere. Sådan ser hverdagen ud i den offentlige sektor. SystemHouse Solutions alarm- og adgangskontrolsystemer samler al sikkerhed i én og samme platform, hvilket betyder nemmere administration og funktionalitet, der løbende kan udvides og tilpasses.

Alarm- og adgangskontrolsystem for brugere af den offentlige sektor

Med bygninger og administrationer, der er spredt over hele kommunen eller landet, er et fleksibelt og smart sikringssystem med nem administration, meget nødvendigt for at bevare overblikket og sikkerheden. Med Integra systemet fra SystemHouse Solutions, får du en driftssikker og skalerbar sikkerhedsplatform, hvor funktioner som adgangskontrol, indbrudsalarm, brandalarm og besøgssystem kan betjenes fra ét sted.

partners2-1

Et tryggere samfund for både medarbejdere og borgere

I offentlige bygninger og områder kræves fleksible sikringssystemer, som opfylder mange funktioner. En kommune varetager mange opgaver og i mange forskellige bygninger. Et og samme sikringssystem i hele kommunen, er både effektivt og omkostningsbesparende, samtidig med at hverdagen bliver lettet for medarbejderne.

SystemHouse Solutions, til både stat, region og kommune

Kommunale opgaver

SystemHouse Solutions sikkerhedsplatform Integra, bruges i dag i mange kommunale aktiviteter. Den tilbyder en uovertruffen fleksibilitet og skalerbarhed, hvilket gør at platformen kan vokse i funktionalitet, når flere anvendelsesområder og aktiviteter kommer til. Ikke alene kan tyverialarm- og adgangskontrolsystemer betjenes fra samme kortlæser, men også alt fra brandsikring til besøgssystemer kan integreres i Integra platformen. Adgangskontrolsystemet er desuden udviklet til nemt at kunne håndtere et rigtig stort antal grupper og brugere, hvilket er den store udfordring for mange andre systemer.

Statslige opgaver

I den offentlige sfære har SystemHouse Solutions, sammen med vores partnere, opgraderet sikkerheden i flere fængsler i Skandinavien, gennem de seneste år. Et fængsel er et meget specifikt miljø, med høje krav til funktionalitet, sikkerhed og tilpasning, hvilket kræver avancerede tekniske løsninger, med unikke funktioner og integrationer. Integra platformen, med den web-baserede grafiske præsentation i Artifex programmet, giver den fleksibilitet, sikkerhed og effektiv funktionalitet, der er strengt nødvendigt i disse miljøer. Anmodninger om adgang, porttelefoni, overfaldsalarmer, alarmer ved flugtforsøg, kameraovervågning, kortlæsere, samt brand- og bygningsalarmer, er alle integreret i samme højteknologiske platform.

Karolinska Institutet, KI

Udvikling af flere særlige funktioner i adgangskontrolsystemet Integra, og et problemfrit besøgsflow med besøgssystemet Check In, giver KI topmoderne beskyttelse og et sikringssystem i særklasse.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked