-
SHS > Løsninger > Stat & kommune > Besøgssystemer til stat og kommune
stat_och_kommun_002

Sikre og brugervenlige besøgsflow til rådhuse og den offentlige sektor

Med besøgssystemet Check In kan du håndtere besøgende på en sikker og brugervenlig måde. Det sparer din organisation for både tid og penge.

Besøgssystem til brugere i de offentlige bygninger og områder

Mange kommunale, regionale og statslige bygninger, har store besøgsflow hver dag, som omfatter medarbejdere, leverandører, borgere, brugere og eksterne mødedeltagere. SystemHouse Solutions besøgssystem Check In, håndterer nemt et effektivt besøgsflow og med mindre bemanding. Medarbejdere og nogle leverandører bruger deres egne adgangskort, men besøgende må ofte vente i kø for at blive betjent, selv om de har en aftale.

NKT_unmanned_reception.jpg

Aflast receptionen uden at gå på kompromis med sikkerhedsniveauet.

I mange offentlige bygninger med receptioner, er der et køsystem til besøgende. Borgerne må vente på, at det bliver deres tur, også selvom de har en aftale. Med besøgssystemet Check In, kan receptionisterne aflastes, da de besøgende kan bruge besøgskiosker. I Check In brugerfladen, er der specifikke knapper til forskellige henvendelser. Disse funktioner gør det muligt for systemet at håndtere utallige mennesker, uden de skal stå i kø i receptionen og vente på hjælp.

Moderne, fleksibel og effektiv besøgshåndtering

Hvis din organisation håndterer besøgende manuelt, bør du erstatte dette med et digitalt besøgssystem. Det vil spare både tid og penge, samtidig med at det giver både medarbejdere og besøgende en mere pålidelig og behagelig oplevelse i forbindelse med indtjekningen. Check In er et digitalt, fleksibelt alternativ, med både en Cloud tjeneste og meget pålidelig hardware og software, som håndterer alt fra GDPR, evakueringslister, bestilling af taxaer, midlertidige knapper til arrangementer, leverancer og grupper. Brug besøgssystemet Check In til at strømline dit besøgsflow.

Indbygget funktionalitet til større grupper

Større grupper, der er forhåndsregistrerede og som skal til konferencer eller møder, bliver lynhurtigt registreret i besøgskioskerne. Der kan også udskrives gæstekort i forvejen, som kan uddeles sammen med øvrigt konference- eller mødemateriale. Alt håndteres fra receptionisternes almindelige computere, vha. web-brugerfladen i Check In, eller direkte fra besøgskiosker.

Større sikkerhed med en besøgskiosk

Sikkerhed er vigtigt for kommunernes sociale serviceydelser. For at øge sikkerhedsniveau for medarbejderne, bliver kioskerne placeret uden for skalsikringen. Hvis de besøgende er forhåndsregistreret, kan de bruge besøgskioskerne for at komme i kontakt med den korrekte sagsbehandler. Særlige knapper på touchskærmen kan vejlede brugeren i at komme i kontakt med den rigtige medarbejder, uden at komme indenfor.

 

Integration med kalender

Check In kan leveres med integration til Exchange/Outlook/Office 365. Det gør det nemmere at forhåndsregistrere besøgende fra Outlook invitationer, når du reserverer et lokale og inviterer gæster. QR-koden kan fx bruges til at registrere sig med, eller åbne en dør, elevator eller speedgate til det bestemte område, som du ønsker de besøgende skal have adgang til. Alt er planlagt med start- og sluttider for deres adgangsrettigheder.

Indbygget telefoni og lydsystem i kiosker

Takket være det indbyggede IP-telefonisystem (SIP) i Check In, kan du tilbyde den samme service, som en reception eller en vagt. Når en besøgende registrerer sig, kan besøgskiosken ringe op til værten, og en stemme siger, hvem der er på besøg, og guider værten til hvad man har af muligheder. Du kan også give værterne besked via SMS, når besøgende ankommer.

 

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked