-
SHS > Løsninger > Kritisk infrastruktur

Robuste og moderne sikringsløsninger til kritisk infrastruktur, industrier og forsyningsselskaber

Driftsikre og funktionelle tyverialarm- og adgangskontrolsystemer, samt problemfri besøgsstyring, er yderst vigtigt indenfor kristisk infrastruktur. Det kan gælde alt fra små teknikhuse til store områder med fabrikker, læsseramper og administrationsbygninger. SystemHouse Solutions sikringsløsninger beskytter din virksomhed, hver dag, året rundt.

Sikringssystemer til forsyningsselskaber og industrivirksomheder

SystemHouse Solutions har lang erfaring med sikringsløsninger til både forsyningsselskaber og industrivirksomheder. Vores integrerede systemer er i dag installeret i en lang række virksomheder, alt fra atomkraftværker og teledata selskaber til produktionsvirksomheder. Systemerne er bygget til at tilbyde stor brugervenlighed, uovertruffen driftssikkerhed og et stort antal intelligente funktioner, der letter og sikrer hverdagen for både medarbejdere og besøgende, alt sammen til gavn for virksomheden.

Tyverialarm, adgangskontrol og besøgsstyring – det hele i samme integrerede system

I både forsyningsselskaber og industrivirksomheder stilles der høje krav til fleksible og pålidelige sikringssystemer. I mange tilfælde foregår produktion og distribution døgnet rundt, hvilket betyder skifteholdsarbejdere og trafik 24 timer i døgnet. Maskiner og lageraktiver skal beskyttes mod sabotage og indbrud, og lokalerne skal være enkle og hurtige at evakuere i tilfælde af brand.

Tyverialarm- og adgangskontrolsystem

Industrier har ofte store områder, hvor der er behov for at begrænse adgange til de forskellige dele af bygningen. Det kan betyde produktionsafdelinger, administrative afdelinger eller læsseramper, hvor der kun skal være autoriserede medarbejdere.

Med Integra systemet kombineres styring af tyverialarm- og adgangskontrolsystemet i én og samme platform. Styring og administration er baseret på individuelle niveauer, afhængigt af hvilke døre og miljøer, den enkelte person skal have adgang til. Alarmbetjening opnås ved hjælp af den samme kortlæser som til adgangskontrollen, hvilket er både praktisk og effektivt.

Besøgssystem

En virksomhed får ofte gæster til forskellige møder og audits. Besøgssystemet Check In har mange smarte funktioner, der kan hjælpe med at strømline besøgsflow, og gøre livet lettere for både receptionister og besøgende.

C4 Energi

Et smart system til håndtering af stort medarbejderflow, i kombination med mange fleksible løsninger, var de krav C4 Energi stillede, da de var på udkig efter et nyt alarm- og adgangskontrolsystem.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikringsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Se alle referencer

Kontakt os for
mere information

Send en besked