-

Øget sikkerhed, omkostningseffektivitet og nøgleløs hverdag hos C4 Energi, med Integra platformen

Et smart, fælles system til håndtering af stort medarbejderflow, i kombination med mange fleksible løsninger, var nogle de krav, som Kristianstad kommunes energiselskab, C4 Energi, stillede, da de var på udkig efter et nyt alarm-og adgangskontrolsystem.

kristianstad-c4-energi

C4 Energi

C4 Energi er en koncern, der er ejet af Kristianstad kommune, og som består af tre selskaber: C4 Energi AB, Kristianstad Biogas AB og C4 Elnät AB.

Selskaberne er aktive inden for fjernvarme, produceret ved hjælp af miljøvenligt biobrændsel, fjernkøling til store ejendomme i Kristianstad, og miljøvenlig biogas til køretøjer samt miljøvenlig biogødning. De driver også el-forsyning med elektricitet, produceret 100% fra vedvarende energikilder, til privatpersoner og virksomheder i Kristianstad kommune, der er el-nets ejere i Kristianstad og Åhus. C4 Energi ejer egne fibernet, hvor de bygger fibernet i Kristianstads kommune.
Koncernen har godt 100 medarbejdere.

korlsare-r-vgg

Behovet for centraliseret og robust alarm- og adgangskontrolsystem i koncernen

C4 Elnät have intet adgangskontrolsystem, men besluttede sig tidligt for Integra, på grund af platformens smarte kundeløsninger, egen produktudvikling og support døgnet rundt, gennem SystemHouse Solutions partner. Allöverket, hvor fjernvarmen produceres, valgte at opgradere fra eksisterende adgangskontrolsystem til Integra, dels for at få et sikkert og robust system, og dels for at få et ensartet centraliceret sikringssystem i koncernen.

C4 Energi har valgt Integra som integreret alarm- og adgangskontrolsystem, både i deres kontorbygninger, på deres transformerstationer, deres fjernvarmeværker, kedelcentre og teknikhuse til fibernet.

dsc2385

Smarte integrationer, for øget funktionalitet og sikkerhed

SimonsVoss cylindre/hængelåse på både fiberskabe og porte, er fuldt integreret med Integra platformen.
I cirka 60 fiberskabe/teknikhuse overvåges, ud over adgangskontrolsystemer, alarmer, brandindikering, temperaturalarm, fugtalarm, UPS-alarm, samt overvågning af ensrettere. Alle alarmer bliver sendt til alarmcentralen, med præcise meldinger om lokation, type af alarm, samt detaljeret information, som gør det hurtigere at reagerer på alarmen.
Ud over dette, sendes forskellige alarmer til forskellige personer i organisationen som både SMS og e-mail, alt efter hvilken type af alarm der aktiveres.

Efter installationen, oplever C4 Energi, at Integra systemet gør det nemt at administrere store personaleflow, og at det er meget fleksibelt med mange funktioner. Integra har løst mange udfordringer med nøglehåndtering, og sparer dermed både tid og penge, men frem for alt, har det øget sikkerheden i koncernen.

kortlsare-tagg

Integra systemet hos C4 Energi i tal

  • 78 centraler
  • 570 alarmpunkter
  • 2.382 aktive kort
  • 229 kortlæsere/dørmiljøer

Kontakt os for
mere information

Send en besked