-
SHS > Løsninger > Kritisk infrastruktur > Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer til industrier og energiselskaber
energi_och_industri_003

Driftsikre alarm- og adgangskontrolsystemer til krævende, komplekse miljøer

Robuste, fleksible og integrationsvenlige. SystemHouse Solutions sikringsløsninger beskytter alt fra atomkraftværker til maskinværksteder. Med "best-in-class" adgangskontrol og driftssikker alarmstyring, bliver værdifulde maskinparker og lagre beskyttet, og det hele er tilpasset de krævende miljøer, som en industri kan indebære. Integra systemet giver total sikkerhed og overvågning 24 timer i døgnet.

Alarm- og adgangskontrolsystemer til energiselskaber og industrivirksomheder

Høje værdier i maskinpark og lagerindhold, personale på skiftehold og store bygninger, er alle faktorer, der gør alarm- og adgangskontrol i industrien både kompleks og vigtig. Integra platformen tilbyder et komplet alarm- og adgangskontrolsystem, som desuden nemt kan integreres med kameraovervågning og brandsikring for optimal sikkerhed.

dsv_2

Kraftfulde løsninger og systemer, når sikkerheden har førsteprioritet

Fabrikker og industrilokaler kan omfatte mange bygninger, der er spredt over store områder. Det kræver en fleksibel og brugervenlig løsning med høj pålidelighed. SystemHouse Solutions tilbyder komplette, skalerbare adgangssystemer og tyverialarmer til virksomheder, hvor sikkerheden har førsteprioritet.

Markedsledende tyverialarm- og adgangskontrolsystemer

Et større industrianlæg har ofte medarbejdere, der arbejder på skiftehold. Det betyder, at der er bevægelse i lokalerne døgnet rundt. Større industrier har også mange døre og indgange, som skal overvåges, både internt – så de rette personer har adgang til de rette områder – og til eksterne besøgende og ved afhentning og levering af varer.

Integrer alarm- og adgangskontrol

Med Integra systemet, kan både alarmer og adgangskontrol integreres i én og samme enhed, hvilket betyder, at kontrolpanelet på kortlæseren kan bruges til at styre alarmer i lokalerne og samtidig give adgang til områder, du er autoriseret til. Medarbejdere fra forskellige afdelinger, kan få tilladelser alt efter behov, mens midlertidigt ansatte kan tildeles tidsbegrænsede tilladelser.

Airlock eller interlock

For at bevare kontrollen over adgangen til bestemte områder, må dørene ind til området, ikke være åbne på samme tid, men kun én ad gangen. Mange industrier bruger en slusefunktion, hvor åbning og lukning af døre styres gennem tilladelser, hvilket gør at kun en person ad gangen, kan gå gennem den aktuelle dør.

Karantænefunktion

En anden smart løsning er karantænefunktionen, som blandt andet betyder at bestemte områder af bygningen, ikke kan betrædes af samme person inden for et bestemt tidsinterval. Karantænefunktionen kan blandt andet anvendes, hvis virksomheden indbefatter kemiske eller smittefarlige produkter.

C4 Energi

Et smart system til håndtering af stort medarbejderflow, i kombination med mange fleksible løsninger, var de krav C4 Energi stillede, da de var på udkig efter et nyt alarm- og adgangskontrolsystem.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked