-
SHS > Løsninger > Kritisk infrastruktur > Besøgssystemer til energiselskaber og industrivirksomheder
energi_och_industri_002

Sikker og omkostningsbesparende besøgsflow på fabrikker og industrianlæg

SystemHouse Solutions besøgssystem Check In, udvikles og forbedres løbende, for at lette de daglige besøgsflow der passerer gennem porte, vagthuse med bomme og receptionsområder. Check In er et komplet, moderne, sikkert og pålideligt besøgssystem, der reducerer arbejdsbyrden og omkostningerne med op til 90% på et industriområde.

Besøgsstyring i industriområder

Med SystemHouse Solutions Check In løsning, er det nemt at strømline besøgsstyringen i industriområder. Mens medarbejdere og godkendte leverandører kommer gennem døre og porte ved hjælp af deres adgangskort, skal besøgende ofte bruge et samtaleanlæg eller registrere sig i en bemandet reception. Besøgssystemet Check In giver dig mulighed for at håndtere besøgsflow med reduceret, eller slet ingen, bemanding. Vi tilbyder løsninger med personlige invitationer via e-mail eller SMS, med vedhæftede QR-koder til identifikation og adgang ved porte, indgange og besøgskiosker, der er forbundet med vores Cloud tjeneste og Check In.

nkt_industry_reception

Sikker og brugervenlige løsninger til besøgende og medarbejdere

Industriområder har generelt perimetersikring omkring hele området, der består af hegn, flere porte, vagthuse med bomme og kameraovervågning, for at holde ubudne gæster ude. Besøgssystemet Check In, giver dig mulighed for at reducere arbejdsbyrden for vagter og receptionister, så vagtselskabet kan bruge mere tid på sikkerhed og overvågning, i stedet for at tage sig af besøgende.

Markedsledende besøgssystem

Sådan fungerer Check In

Besøgssystemet Check In, tilbyder funktioner til nem indtjekning med QR-koder og besøgskiosker, som gæsterne benytter, når de besøger dig. Systemet er integreret med Exchange (Microsofts mail og kalender system), så forhåndsregistrering sker via Outlook-invitationer og reservationer af mødelokaler. Når de besøgende ankommer, bruger de deres personlige invitation og fremsendte QR-kode, til for eksempel at komme ind ad en port. Vi kan konfigurere Check In, så der sendes en SMS til værten, når den besøgende kommer ind ad porten. Besøgende kan registrere sig ved en bemandet eller ubemandet reception, eller vagthuse ved hjælp af vores besøgskiosker.

Integrering med Outlook

Check In kan leveres med integration til Exchange/Outlook/Office 365. Det gør det nemmere at forhåndsregistrere besøgende fra Outlook invitationer, når du reserverer et lokale og inviterer gæster. QR-koden kan fx bruges til at registrere sig med, eller åbne en dør, elevator eller speedgate til det bestemte område, som du ønsker de besøgende skal have adgang til. Alt er planlagt med start- og sluttider for deres adgangsrettigheder.

Effektiv modtagelse af gæster ved hjælp af QR-koder

Besøgende kan tjekke meget hurtigt og nemt ind, ved hjælp af den QR-kode, som de har fået tilsendt aftenen før besøget. Invitationen kan sendes via SMS eller e-mail. Den personlige QR-kode, kan fx åbne porte og døre og give adgang til mødelokaler, samt tilbyde hurtig indtjekning, når du registrerer dig i en besøgskiosk. Besøgssystemet Check In kan konfigureres på mange måder, som tilpasses sammen med kunden. Det kan fx bruges med en scanner ved en dør eller speedgate, der sender en SMS-meddelelse til værten, eller på en besøgskiosk, der ringer op til værten.

Godkend dine besøgende eller tal med dem gennem systemet

Check In kan underrette værten, ved at sende en SMS eller ringe fra en besøgskiosk. En stemme siger, hvem der er på besøg, og hvad man skal gøre.

Ved at trykke på 1 bekræftes den besøgende, ved at trykke på 2 taler du med den besøgende. Når du bekræfter, udfylder den besøgende fx en GDPR-samtykkeformular eller besvarer andre spørgsmål eller godkender fx. gældende sikkerhedsinstruktioner for virksomheden, før der gives adgang. Det udskrives et gæstekort i kiosken. Takket være det indbyggede lydsystem og SIP-telefonopkaldsfunktionen kan du tale med den besøgende og give instruktioner eller blot bede ham/hende om at vente på dig i lobbyen.

Fleksibelt og sikkert

Besøgskiosken kan tilsluttes en dør, port, eller elevator, som åbnes så snart den besøgende er blevet godkendt. Systemet kan også konfigureres, så det sender en SMS i stedet for at ringe op, når der er besøg. Check In er meget fleksibelt, og du vælger selv, hvordan det skal konfigureres, og om du ønsker fritstående kiosker, vægmonterede kiosker eller en minikiosk på en skranke.

Håndter flere anlæg i samme system

Hvis du har flere lokationer i forskellige regioner/lande, skal du blot administrere Check In fra ét administrationscenter. Hvert kontor/lokation kan også konfigurere deres eget system med hensyn til IP-telefoni, SMS-meddelelser, særlige knapper og funktioner. Det sker alt sammen, i samme overordnede brugerplatform, med forskellige niveauer af adgangsrettigheder.

Sprogvalg

Systemet er meget fleksibelt og kan konfigureres på flere forskellige måder, for at passe til netop din virksomhed. Alle sprog findes under fanen Translation [oversættelse], og der er et oversættelsesmodul i administrationsbrugerfladen, hvor du kan ændre teksten i besøgskioskerne. Du kan også vælge et nyt sprog og tilføje det i kiosken, ved at vælge et flag og derefter bruge oversættelsesmodulet. Det gør systemet nyttigt for besøgende, fx. ved lastbilchauffører fra andre lande.

 

C4 Energi

Et smart system til håndtering af stort medarbejderflow, i kombination med mange fleksible løsninger, var de krav C4 Energi stillede, da de var på udkig efter et nyt alarm- og adgangskontrolsystem.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked