-
SHS > Løsninger > Hospitaler > Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer til hospitaler
sjukhus_002

Det fortrukne valg til sikre og trygge hospitaler - 365 dage om året

Et hospital er som en by, hvor alt skal fungere 365 dage om året. System House Solutions bygger kortlæsere og adgangskontrolsystemer til håndtering af tusindvis af indgange og udgange, der er udstyret med specifikke funktioner, for at hjælpe sundhedspersonalet i deres arbejde.

Alarm- og adgangskontrolsystemer til hospitaler

Integra-platformen fra SystemHouse Solutions bruges til at styre alarm- og adgangskontrolsystemer på de fleste hospitaler i Sverige og Norge. Det har givet os en helt enestående erfaring, som vi har anvendt til at udvikle specifikke løsninger, baseret på markedsledende alarm- og adgangskontrol ud fra hospitalets meget specifikke behov. Alarm- og adgangkontrolsystemets brede funktionalitet, i kombination med den unikke volumenhåndtering, gør at hospitaler, sikrede med Integra, er et af de sikreste steder at være.

region-ostergotland-1

Pålideligt og robust, til et foranderligt hospitalsmiljø

Hospitaler og sundhedsfaciliteter står aldrig stille og har mange medarbejdere og besøgende. Et hospital er også et af de få steder, som skal fungere syv dage om ugen, året rundt, uanset hvad der sker. Sikkerheden på hospitalet skal desuden fungere for en bred gruppe af mennesker, plejepersonale, patienter, leverandører, pårørende og andre, der besøger området af forskellige årsager. SystemHouse Solutions løsninger er udviklet til netop at opfylde alle de forskellige behov i sundhedsvæsenet.

Markedsledende alarm- og adgangskontrolsystemer til hospitaler

Komplekse aktiviteter, kræver kompetent beskyttelse

Et hospital står aldrig stille. Der bygges der altid et eller andet sted, personalet møder ind og tager hjem, og der er mange besøgende og studerende der bevæger sig rundt. Udover det, er der mange forskellige funktioner på et hospital, som kantiner, kontorer, omklædningsrum, indendørs parkeringspladser og vedligeholdelsesområder. Derfor har hospitaler et meget stort antal døre og alarmpunkter, samt diverse andre funktioner. Det kræver et driftssikkert sikringssystem, som kan håndtere en stor datamængde, et enormt flow af menneker, adgange, alarmer og hændelser i systemet.

Volumenadministration og fleksibilitet

Integra systemet er, med sin unikke volumenadministration og høje sikkerhed, blevet det fortrukne valg for hovedparten af hospitaler i Norden. En vigtig årsag til det, er systemet store fleksibilitet som gør, at man nemt skræddersyr forskellige funktioner til at matche variationen af hospitalsbygninger og afdelingers mange krav og tilladelser. Man kan eksempelvis sikre aflåsning af medicinskabe, så kun personale med den rette tilladelse får adgang til bestemte typer af medicin.

Integreret alarm- og adgangskontrolsystem

Med Integra systemet kan både alarm- og adgangskontrol integreres i én og samme platform. Det gør, at betjeningspanelet på kortlæseren benyttes til både betjening af alarmer i bygninger, og til at få adgang til de områder af hospitalet, som du har tilladelse til. Personale fra forskellige afdelinger, kan nemt få forskellige tilladelser ud fra specifikke behov, og midlertidigt ansatte kan få tilladelser i en bestemt periode. Når tidsintervallet slutter, fungerer adgangskortet ikke længere.

Region Östergötland

Det startede ved Linköpings Universitetssjukhus, med opførelsen af en ny bygning til pleje af kræftpatienter, hvor Integra blev installeret som alarm- og adgangskontrolsystem. I dag, 15 år senere, dominerer Integra systemet hele Region Östergötland.

Region Östergötland - 15 år med Integra succes

Det startede ved Linköpings Universitetssjukhus, med opførelsen af en ny bygning til pleje af kræftpatienter, hvor Integra blev installeret som alarm- og adgangskontrolsystem. I dag, 15 år senere, dominerer Integra systemet Region Östergötland med administration af mere end 7.500 dørmiljøer, 12.000 alarmpunkter og i alt omkring 60.000 aktive kort.

Kontakt os for
mere information

Send en besked