-

Sikkert logistikcenter hos DSV, med det fleksible Integra system

En multifunktionel sikringsplatform, der håndterer adgangskontrol, indbrudsalarmer og brandsikring, var nogle af kravene fra DSV, da de opførte deres nye logistikcenter i Landskrona, i det sydlige Sverige. Med Integra systemet, kunne alle disse krav opfyldes.

DSV - en gigant inden for transport og logistik, med aktiviteter over hele verden

dsv_3

DSV

DSV er en verdensomspændende transport- og logistikvirksomhed, med hovedkontor i Danmark. Koncernen består af tre divisioner: DSV Road, DSV Air & Sea og DSV Solutions. DSV har kontorer i 75 lande.

DSV har et stort logistikcenter, strategisk placeret ved E6 uden for Landskrona. Det topmoderne center er på cirka 100.000 kvm, og er et nyt landemærke i regionen. Lagret og kontoret i Landskrona har 500 medarbejdere.

dsv_2

Omfattende krav fra DSV, gjorde Integra systemet til et oplagt valg

Da DSV’s nye logistikcenter i Landskrona blev projekteret, blev Integra systemet valgt som den ønskede platform. DSV havde i forvejen Integra systemet installeret på et tidligere lager, og kendte derfor løsningen, som man havde været meget tilfreds med.

Krav fra DSV’s side var et system, der håndterer adgangskontrol, indbrudsalarmer, brandalarm og komplet perimetersikring. Integra platformen kunne opfylde alle disse krav for DSV. På grund af det store bygningsareal, blev det en omfattende installation.

 

kortlsare-med-vinkel

Driftssikkert og stabilt system værdsættes af DSV

Med store projekter, som det her, er der altid store udfordringer. Integra platformen fungerer som et overordnet system, der også håndterer signaler fra brandalarmsystemet og portstyringer.

Integra systemets driftsikkerhed og stabilitet, værdsættes meget af medarbejderne i DSV.

kortlsare-tagg2

Integra systemet hos DSV, i tal

  • 19 central
  • 5.325 alarmpunkter
  • 1.450 aktive kort
  • 377 kortlæsere/dørmiljøer