-
SHS > Løsninger > Transport & logistik > Besøgssystemer til transport & logistik
transport_logistik_003

Fleksible besøgsflow, som aflaster receptioner og vagter

SystemHouse Solutions besøgssystem Check In, er udviklet til at simplificere og mindske arbejdsbyrden for receptionister og vagter.

Besøgssystem til transport og logistik

SystemHouse Solutions besøgssystem Check In, er bygget for at forenkle besøgsflow i receptioner og vagthuse i logistikcentre. Check In muliggør en sikker og effektiv måde at modtage besøgende på, uanset om receptionen er bemandet, delvist bemandet eller helt ubemandet.

checkin_speedgate_lelle

Problemfri besøgshåndtering, med højeste funktionalitet og sikkerhed

Logistikcentre har oftest både lastbiler der passerer igennem, og modtagelse af besøgende ved områdets kontorbygninger. Besøgssystemet Check In, gør det muligt at tage mod besøgende ved hjælp af besøgskiosker, der klarer alt arbejdet. Med Check In, kan der frigøres ressourcer, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Markedsledende besøgssystem

Sådan fungerer Check In

Vagter kan bruge systemet fra en reception eller et vagthus med bomme. De kan desuden håndtere besøgende på distance og åbne porte samt overvåge dem, ved hjælp af kamerasystemer. Med sprogmodulet i Check In, kan lastbilchauffører kan få hjælp på deres eget sprog. Et modul til sprogvalg og oversættelse, er tilgængelig for at hjælpe med at vælge det relevante flag på touchskærmen.

Check In kan forbindes til din Microsoft Exchange (mail og kalender) server, for at gøre det nemmere at forhåndsregistrere gæster fra invitationer i Outlook eller Office 365.

Smart og effektiv check-in med QR-koder

Besøgende kan åbne døre, porte og elevatorer med den QR-kode, de modtager i Check In systemet. QR-koderne bestemmer, hvilke døre de besøgende kan få adgang til og hvornår. Lastbilchauffører kan åbne en port eller tjekke ind med den QR-kode, de modtager før den aftale indtjekning. Invitationer kan sendes via e-mail eller SMS til lastbilchauffører eller andre besøgende. Der kan også nemt indsættes et link til en information eller en sikkerhedsvideo, alle besøgende skal bekræfte, før adgang til området. Denne bekræftelse kan også ske i besøgskioskerne, ved hjælp af kundtilpassede formularer i Check In kiosk brugerfladen, som besøgende udfylder og bekræfter, før de får deres gæstekort.

Godkend dine besøgende, eller tal med dem, før du giver dem adgang til området

Besøgende kan tjekke ind med den QR-kode, de har modtaget i invitationen. Der kan indsættes et link i invitationen med instruktioner, kort eller anden information, du ønsker besøgende skal læse før ankomsten.
En lastbilchauffør kan tjekke ind og åbne en port med den personlige QR-kode, han/hun modtager i en SMS-invitation. Besøgende i kontorbygninger, kan tjekke ind via en besøgskiosk, der ringer op til værten via IP-telefoni. Check In ringer op til værten og en stemme siger, hvem der er på besøg, og giver instruktioner og valgmuligheder til næste trin. Tryk 1 for at bekræfte, eller 2 for at tale med den besøgende. Når værten bekræfter den besøgende, kan en formular stille spørgsmål om samtykke til persondataforordningen (GDPR) eller sikkerhedinstrukser. Når spørgsmålene er besvaret korrekt af den besøgende, bliver der udskrevet et gæstekort fra besøgskiosken.

Fleksibelt og sikkert

Besøgskiosken kan tilsluttes en dør, port, eller elevator, som åbnes så snart den besøgende er blevet godkendt. Systemet kan også konfigureres, så det sender en SMS i stedet for der ringe op, når der er besøg. Check In er meget fleksibelt og du vælger selv, hvordan systemet skal konfigureres, og om du ønsker fritstående kiosker, vægmonterede kiosker eller en minikiosk på en skranke.

Håndter flere anlæg i samme system

Hvis I har mange lokationer, eller flere indgange til jeres bygninger og områder, kan Check In være med til at sikre en god og ensartet besøgsoplevelse for gæsterne, samtidig med at alle sikkerhedsbetemmelser og sikring af området bliver er sat i højsædet. Besøgssystemet Check In, tilbyder mange smarte løsninger til at strømline dine besøgsflow, hvilket gør det langt mere effektivt og omkostningsbesparende.

DSV

DSV's logistikcenter i Sverige, efterlyste en multifunktionel sikringsplatform, der håndterer adgangskontrol, indbrudsalarmer og brandsikring. Med Integra systemet, kunne alle disse krav opfyldes.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked