-
SHS > Løsninger > Transport & logistik > Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer til transport & logistik
transport_logistik_002

Sikker adgangskontrol og alarm, i alle døgnets timer

Logistikcentre med store områder af lagerbygninger, læsseramper og udendørsarealer, har brug for fleksible, robuste og integrationsvenlige sikringsløsninger. Med Integra platformens alarm- og adgangskontrolsystem får du komplet sikkerhed og overvågning, 24 timer i døgnet.

Tyverialarm- og adgangskontrol til transport- og logistikaktiviteter

Lager- og logistikcentre er ofte store virksomheder med flere bygninger, spredt over store områder. Mange porte og døre skal kontrolleres, samtidig med at det skal være problemfrit for medarbejdere og besøgende, at laste, losse og distribuere varer. Med Integra platformen, får du et kompetent alarm- og adgangskontrolsystem, som nemt kan integreres med blandt andet kameraovervågning, for optimal sikkerhed.

dsv_3

En kompetent, fuldt dækkende beskyttelse af store områder

SystemHouse Solutions produkter, er i dag installeret i mange lagerlokaler og logistikcentre i hele Norden. Lagerlokaler, hvor lastbiler laster og lodser varer, er oftest store, aflange bygninger med mange porte og døre. En af Integra systemets store fordele i denne type af bygninger er, at relativt lidt hardware og en smart netværksstruktur muliggør nemme installationer, på store arealer.

Fleksibelt, kompetent alarm- og adgangskontrolsystem

Integrationsmuligheder for optimal beskyttelse

Store lagerhaller med opbevaring af varer af stor værdi, skal beskyttes på en smart og lønsom måde. Med Integra systemet, integreres både alarm og adgangskontrol, to af de grundlæggende beskyttelsesforanstaltninger, integreret i samme enhed. Det betyder, at du gennem dit adgangskort, kan håndtere både aktivering og deaktivering af alarmer i lokalerne, og få adgang til dem, baseret på individuelle behov og tilladelser. Det hele fortages nemt på kortlæserpanelet. Kameraovervågning kan naturligvis også integreres i samme system.

Nem adgangskontrol

Med et stort flow af mennesker, samt modtagelse og distribution af varer, er det ofte nødvendigt at kunne begrænse tilladelser til forskellige dele af bygningen. Gennem Integra systemet, kodes adgangskortet nemt, og fastlægger dermed hvilke dele af bygningen, den enkelte person har adgang til. Det er også nyttigt, når virksomheden har vikarer og midlertidige medarbejdere. Adgangskortet kan naturligvis også kodes, så den holder op med at fungere, efter en bestemt dato og klokkeslæt, for at sikre at kortet ikke kan misbruges, fx efter en medarbejder er stoppet i virksomheden.

Kundespecifikke alarm- og adgangskontrolløsninger

SystemHouse Solutions løsninger og systemer er både fleksible og kan kundetilpasses, og der er udviklet en række kundespecifikke integrationer og funktioner. Et eksempel er styring af rullejalousier på læsseramper, som betyder at det korrekte jalousi rulles op, når en lastbil med den rigtige tilladelse kører ind på området. Løsningen er fleksibel og kan nemt ændres i konfigurationen af Integra brugerfladen. En anden funktion, som er tilgængelig i Integra platformen, er muligheden for at styre porte og låger, så den rigtige port bliver åbnet, når lastbilchaufføren ankommer til læsserampen.

DSV

DSV's logistikcenter i Sverige, efterlyste en multifunktionel sikringsplatform, der håndterer adgangskontrol, indbrudsalarmer og brandsikring. Med Integra systemet, kunne alle disse krav opfyldes.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked