-
SHS > Løsninger > Uddannelsesinstitutioner

Tryggere skolemiljøer med tilpassede sikringsløsninger til skoler

Moderne alarm- og adgangskontrolsystemer og nem besøgsstyring, er meget vigtige for skoler og uddannelsesinstitutioner, som ofte består af flere bygninger og afdelinger med lærere, studerende og besøgende, der bevæger sig rundt i hele området. SystemHouse Solutions komplette, skræddersyede sikringsløsninger til skoler og universiteter, giver tryghed for personalet, studerende og besøgende, hver dag, året rundt.

Komplette sikringsløsninger - lige fra de mindste skoler til de største universiteter

SystemHouse Solutions har lang erfaring med bæredygtige, brugervenlige og driftssikre alarm- og adgangskontrolsystemer og besøgssystemer til skoler og universiteter. I dag er vores sikringsløsninger installeret på seks ud af ti universiteter i Sverige, men beskytter også mange andre uddannelsesinstitutioner, både i Danmark og resten af Norden. Med fokus på høj brugervenlighed, stor driftssikkerhed og effektive funktioner, letter og sikrer SystemHouse Solutions hverdagen for personale, elever, studerende og besøgende på uddannelsesinstitutioner, campus og skoleområder.

Tyverialarm, adgangskontrol og besøgsstyring – det hele i samme integrerede system.

På skoler og universiteter er der mange mennesker der bevæger sig rundt, hvilket naturligvis også stiller store og omfattende krav til fleksible og pålidelige sikringssystemer. Sideløbende med det store flow af mennesker, skal personale og elever have individuelle tilladelse, til at komme ind i bestemte dele af området og skolen. Desuden skal lokalerne være nemme og hurtige at evakuere i tilfælde af en nødsituation.

Alarm- og adgangskontrolsystem

Med mange mennesker der bevæger sig rundt, er der et stort behov for at begrænse tilladelser til forskellige dele af skolen. Det kan være klasselokaler, administrationsbygninger, specifikke gange eller kantiner.

Med Integra systemet kombineres styring af tyverialarm- og adgangskontrolsystemet i én og samme platform. Styring og administration er baseret på individuelle niveauer, afhængigt af hvilke døre og miljøer, den enkelte person skal have adgang til. Alarmbetjening opnås ved hjælp af den samme kortlæser som til adgangskontrollen, hvilket er både praktisk og effektivt.

Besøgssystem

Hver dag kommer der mange besøgende til skoleområdet/universitetscampus. Besøgssystemet Check In har mange smarte løsninger til at effektivisere besøgsflow og gøre livet lettere for både receptionister og besøgende.

Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU)

Med en omfattende sikringsløsning til adgangskontrol og alarmer, er sikkerhedsniveauet blevet øget, og administrationen af kort og tilladelser forenklet for SLU.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Se alle referencer

Kontakt os for
mere information

Send en besked