-
SHS > Løsninger > Uddannelsesinstitutioner > Besøgssystemer til uddannelsesinstitutioner
skola_och_universitet_003

Digitaliser dit besøgsflow med besøgssystemet Check In

Gør det lettere for både besøgende og medarbejdere, ved at digitalisere din besøgsstyring. Med Check In, får du et sikkert besøgsflow og aflaster samtidig receptionen.

Besøgsstyring til skoler og universiteter

SystemHouse Solutions besøgssystem Check In, er udviklet til at forenkle og strømline besøgsflow. Medarbejderne har adgangskort eller nøglebrikker til at få adgang til alle de indgange, de har tilladelse til, og besøgende registrerer sig i receptionen, på besøgskiosker eller scannere, der er monteret ved speedgates eller døre.

speedgate_reception_kiosk_ki

Moderne besøgsstyring til mange besøgende

Et skole- eller universitetsområde består oftest af flere bygninger til studerende, forskere, undervisere og administration. Hovedreceptionen skal blandt andet tage sig af studerende, der har brug for hjælp, og byde velkommen til besøgende. Med besøgssystemet Check In frigøres tid, og dermed aflastes medarbejderne. Det giver mere tid til service, i stedet for at hjælpe besøgende, der  kan klare sig helt selv ved hjælp af vores besøgskiosker. Check In gør alt arbejdet med at kontakte værten, registrere besøgende og udskrive gæstekort.

Markedsledende besøgssystem til nem besøgshåndtering

Hvordan fungerer det?

Med Check In kan man nemt effektivisere al modtagelse af besøgende og samtidig aflaste sine receptionister. Med den brugervenlige grænseflade, kan hele systemet kan nemt håndteres fra receptionisterne almindelige pc’ere. Gæsteskilte kan udskrives i forvejen i receptionen og udleveres sammen med øvrigt materialer, som mødedeltagerne skal medbringe til mødet. Større grupper, som er forhåndsregistreret, kan hurtigt tjekke ind med de QR-koder, de modtager før mødet. Også uanmeldte besøgende kan indtaste deres navne og komme i kontakt med værten. Værten kontaktes af IP-telefoni eller en SMS, der giver besked om den besøgende.

Problemfri integration med Exchange

Check In kan leveres med integration med Exchange/Outlook/Office 365. Det gør det nemmere at forhåndsregistrere besøgende fra Outlook-invitationer, når du reserverer et lokale og inviterer gæster. På den måde kan besøgende, ved hjælp af en QR-kode, som de får i invitationen, tjekke ind i en besøgskiosk, åbne en dør, elevator eller en speedgate direkte i mobilen. Alt er planlagt med start- og sluttider for deres adgangsrettigheder.

Mange bygninger, samme system

Hvis der er flere bygninger med forskellige indgange på området, kan hver kiosk få sin egen opsætning af tjenester. Forskellige bygninger på campus har forskellige sikkerhedsniveauer og krav til besøgshåndtering. Nogle receptioner håndterer besøgende fra andre universiteter, andre håndterer leverandører, partnere, leverancer osv. En reception kan være bemandet, mens en anden er ubemandet alt efter situationen. Besøgssystemet Check In, giver mulighed for at strømline den måde du administrerer besøgende på, ved hjælp af QR-koder for at få åbnet en dør, eller for at registrere sig i en kiosk og vente på at blive hentet.

Døråbning med gyldige QR-koder

Vores besøgskiosker kan udstyres med et indbygget relæ-kort til åbning af døre for de besøgende, der er blevet godkendt af deres vært. Når Check In ringer op til værten, siger en stemme, hvem der er på besøg, og hvad de skal gøre. Ved at trykke 1 på mobiltelefonen godkendes den besøgende, og der kan også sendes et signal om at åbne relæet i døren. Ved at trykke 2 kan du tale med den besøgende ved kiosken, før du beslutter dig for, hvad du skal gøre. Ved at trykke 2 kan du give instruktioner eller vejlede den besøgende i, hvor denne skal gå hen, når døren er åben.

 

Karolinska Institutet, KI

Udvikling af flere særlige funktioner i adgangskontrolsystemet Integra, og et problemfrit besøgsflow med besøgssystemet Check In, giver KI topmoderne beskyttelse og et sikringssystem i særklasse.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked