-
SHS > Løsninger > Uddannelsesinstitutioner > Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer til uddannelsesinstitutioner
skola_och_universitet_002

Tryg og sikker undervisning hver dag, året rundt

På skoler og universiteter bevæger mange mennesker sig rundt, i mange forskellige offentligt tilgængelige rum. Åbenhed og tilgængelighed er vigtigt, men sikkerhed er også en meget vigtig faktor. Med SystemHouse Solutions fleksible og sikre alarm- og adgangskontrolløsninger, er skoledagen sikker for både elever, medarbejdere og besøgende.

Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer til skoler og universiteter

SystemHouse Solutions sikringsplatform Integra, er installeret på de fleste universiteter og på andre uddannelsesinstitutioner i Sverige og Norge. I lokaler, der i stor udstrækning er åbne for offentligheden, er alarm- og adgangskontrolsystemer nødvendige for at minimere risikoen for skader og truende situationer. Integra systemets brede funktionalitet og mange integrationsmuligheder er med til at skabe et trygt arbejds- og studiemiljø.

skolor

Integra skaber trygge og sikre læringsmiljøer

Universiteter og skoler har mange åbne og offentlige områder med en stor gennemstrømning af mennesker, der bevæger sig rundt i og omkring lokalerne. På området er der også ofte flere forskellige aktiviteter, som kantiner, restauranter, biblioteker og administrationsbygninger. At kunne afgrænse dele af bygningerne er vigtigt for at gøre indgange og undervisningslokaler let tilgængelige for elever og studerende, samtidig med at lærere og andre medarbejdere får et trygt arbejdsmiljø, som er beskyttet mod uautoriseret adgang.

Et komplet alarm- og adgangskontrolsystem til skoler og universiteter

Integreret alarm- og adgangskontrol

Med Integra systemet, kan både alarm- og adgangskontrol integreres i én og samme platform. Det betyder, at kortlæserens store farvedisplay både fungerer som et kontrolpanel for alarmområder og alarmstyring, men også som en adgangskontrol, med brugervenlig feedback, der giver adgang til de dele af skolen, du er autoriseret til.

Medarbejdere fra forskellige fakulteter og skolebygninger, har forskellige tilladelser alt efter behov. Desuden kan vikarer eller andre midlertidigt ansatte få adgang i en begrænset periode. Når ansættelsesperioden slutter, ophører adgangskortet med at fungere, og nøglebrikken eller adgangskortet returneres til administratoren.

Adgangskontrol og volumenhåndtering

Det, som gør universitet og andre højere læreanstalter unikke fra et sikkerhedssynspunkt, er den store mængde af studerende og medarbejdere. Studerende kommer i skole/på universitetet og bliver i studietiden, før de skal videre. En stor udfordring for et adgangskontrolsystem på en skole eller universitet, ligger dermed i volumenhåndteringen. Ikke mindst i den korte, men intensive, periode om foråret og efteråret, hvor 20-25% af de studerende starter og slutter.

Den store fordel med sikringsplatformen Integra er, at systemet kan skabe ændringer på mange punkter, både hurtigt og nemt. Det medfører en problemfri administration af tilladelser og personer.

Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU)

Med en omfattende sikringsløsning til adgangskontrol og alarmer, er sikkerhedsniveauet blevet øget, og administrationen af kort og tilladelser forenklet for SLU.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked