-
SHS > Løsninger > Kontorbygninger

Smarte bygninger, bedre sikkerhed

Fleksible og brugervenlige alarm- og adgangskontrolsystemer, samt tidsbesparende besøgshåndtering, er afgørende for sikre kontormiljøer. SystemHouse Solutions sikringsprodukter beskytter virksomheder og kontorer af alle størrelser, døgnet rundt, året rundt.

Brugervenlige sikringsløsninger til aller former for kontorbygninger

SystemHouse Solutions har specialiseret sig i intelligente, pålidelige sikringssystemer indenfor tyverialarmer, adgangskontrol og besøgssystemer til kontorbygninger. Hver del af systemet kan nemt integreres med de andre, for en omfattende sikringsløsning. Vores systemer er udviklet til høj brugervenlighed, pålidelighed og funktionalitet, der gør hverdagen lettere for medarbejdere, besøgende og servicepersonale.

Alarm-, adgangskontrol og besøgsstyring – det hele i samme integrerede system

For kontorbygninger af forskellige art, er beskyttelse af virksomhedens ejendom en forudsætning for, at det daglige arbejde skal kunne udføres. Medarbejderne skal have en sikker arbejdsplads, og de besøgende skal føle sig trygge. Hver virksomhed og kontor er unikt, og kræver derfor en tilpasset sikringsløsning, som passer til den specifikke virksomhed. SystemHouse Solutions har den nødvendige erfaring og tekniske løsninger.

Besøgssystem

Kontorbygninger modtager mange eksterne besøgende, hver dag. Besøgssystemet Check In er udviklet til at effektivisere besøgsflowet, og gøre livet lettere for både receptionister og besøgende.

Tyverialarm- og adgangskontrolsystem

For kontormedarbejdere, er det vigtigt nemt at kunne betjene alarmsystemet og få adgang rundt i de relevante områder af bygningen, på forskellige tidspunkter af døgnet. Med sikringssystemet Integra, bliver både tyverialarmen betjent af selvsamme kortlæsere, som også benyttes til adgangskontrol rundt omkring i bygningen. Den første person, som ankommer til kontoret, slår alarmen fra, og samtidig åbnes døren.

Kontorbygninger

I større kontorbygninger kan der være behov for at begrænse tilladelser til forskellige dele af virksomheden. Med Integraplatformen, tilføjes individuelle adgangstilladelser til systemet, afhængigt af hvilke døre og områder, hver person skal have adgang til.

Geely Innovation Centre

Med Integra systemet og dens web-baseret brugerflade, Artifex, investerer Geely Innovation Center i Göteborg i et sikringssystem, der opfylder høje standarder for sikkerhed, integration og håndtering af mange mennesker, samt fremragende alarmpræsentation.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

View all references

Kontakt os for
mere information

Send en besked