-
SHS > Løsninger > Kontorbygninger > Tyverialarm- og adgangskontrolsystemer til kontorbygninger
kontor_och_bostader_002

Moderne og fleksible sikringsløsninger, hver dag, året rundt

Glem alt om mistede nøgler, kompliceret administration og forskellige betjeningspaneler til alarm- og adgangskontrolsystemet. Med Integra platformen får du et sikkert og fleksibelt alarm- og adgangskontrolsystem, hvor al betjening sker fra én og samme enhed. En moderne og tryg løsning for ejendomsejere, lejere og medarbejdere.

Alarm- og adgangskontrolsystemer til kontorbygninger

SystemHouse Solutions alarm- og adgangskontrolsystem beskytter i dag mange bygninger rundt om i hele Skandinavien. Med praktisk og nem håndtering af adgangskort, samt fuld skalerbarhed, er sikringssystemet velegnet til både store kontorbygninger med hundredvis af døre, og mindre kontorbygninger, der kun har behov for nogle få kortlæsere.

kortlsare-utomhus_

Effektiv sikkerhed i en brugervenlig pakke

I kontorbygninger er det vigtigt, at medarbejderne
nemt kan betjene alarm- og adgangskontrolsystemet.

Praktisk nøglefri adgang gennem dørene i en travl bygning, letter hverdagen for brugerne, samtidig med at bygningen stadig sikret imod indbrud og uønsket adgang, døgnet rundt, året rundt.

Find den rigtige løsningen til jeres bygning, sammen med SystemHouse Solutions og deres partnere.

Komplette sikringssystemer til kontorbygninger

En forudsætning for al kontordrift er, at medarbejdere og besøgende føler sig trygge i kontormiljøet. En komplet og brugervenlig beskyttelse af bygningen, er også en forudsætning for at sikringen kan opretholdes, og virksomheden dermed kan fungere ordentligt.

Med SystemHouse Solutions Integra sikringsplatform, kombineres indbrudsalarmer og adgangskontrol i ét og samme system, hvilket gør tingene lettere for medarbejderne, da begge funktioner styres fra de samme kortlæsere rundt omkring i bygningen. Den første medarbejder der ankommer, eller den sidste, der går hjem, kan let betjene alarmen på samme kortlæserpanelet, der samtigt også giver adgang adgangen ind og ud af bygningen.

Systemet som vokser med virksomhedens behov

Integra systemet er populær i store virksomheder med mange brugere. Systemet kan nemlig håndtere mange samtidige passager, og gør det eksempelvis nemt at flytte tilladelser mellem forskellige etager, afdelinger eller områder i bygningerne. Men Integra systemets fleksibilitet gør det også et populært valg for mindre virksomheder, der sætter pris på systemets skalerbarhed og muligheder for kun at bruge de funktioner, virksomheden kræver. Det er nemt at tilføje flere funktioner, efterhånden som virksomheden vokser.

Geely Innovation Centre

Med Integra systemet og dens web-baseret brugerflade, Artifex, investerer Geely Innovation Center i Göteborg i et sikringssystem, der opfylder høje standarder for sikkerhed, integration og håndtering af mange mennesker, samt fremragende alarmpræsentation.

Mange af Nordens mest krævende virksomheder er afhængige af vores sikkerhedsekspertise

Det er bestemt ikke tilfældigt, at produkter fra SystemHouse Solutions bliver installeret på hospitaler, forsyningsselskaber og teknikhuse, i fængsler, på museer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og kontorbygninger over hele Norden. Vores smarte løsninger garanterer pålidelighed og det højeste beskyttelsesniveau af bygninger og mennesker, døgnet rundt. Vi er meget stolte af alle vores tilfredse kunder, og her kan du møde nogle af dem.

Kontakt os for
mere information

Send en besked