-
SHS > Om SHS

Producent af sikringssystemer med reel erfaring

Innovativ, Funktionalitet, Smart, Sikkert. Disse fire ord sammenfatter produkter og løsninger fra SystemHouse Solutions. I vores løsninger finder både store og små virksomheder kompetente, kraftfulde og gennemprøvede sikringssystemer med topmoderne skalerbarhed og pålidelighed.
Vores erfarne og højtkvalificerede team, er klar til at analysere og finde løsninger til alle de udfordringer som kunderne måtte have. Det gør SystemHouse Solutions, og de produkter vi tilbyder, til et indlysende valg for både nutidens og fremtidens bygninger.

Om SystemHouse Solutions

SystemHouse Solutions er den markedsførende producent af sikringsplatformen Integra, det intelligente alarm- og adgangskontrolsystem, der giver virksomheder mulighed for at beskytte deres medarbejdere og bygninger. Produktporteføljen omfatter også besøgssystemet, Check In, samt en Cloud løsning til alle vores systemer. Hos os får du med andre ord al den sikkerhed, din virksomhed har brug for, fra én enkelt leverandør.

Med mere end 40 medarbejdere, der har deres base på vores kontorer i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg, København, Oslo og Zilina (Slovakiet), er SystemHouse Solutions, med deres store viden, lokalkendskab og nærvær, klar til at opfylde markedets krav og kundernes ønsker.
Vi er meget stolte af vores eget udviklingscenter i Slovakiet, hvor dedikerede hardware- og softwareudviklere arbejder hårdt for at optimere og forbedre vores produkter og løsninger. Vi er begejstrede for spændende kundeprojekter, der kræver stor innovationskapacitet. I vores øjne skal et produkt fra SystemHouse Solutions altid leve op til de højeste standarder, både hvad angår sikkerhed og design, ydeevne og funktionalitet.

Kontakt os for
mere information

Send en besked