-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Webinar > Nu er Integra version 8.70 blevet frigivet

Nu er Integra version 8.70 blevet frigivet

Den nye version indeholder blandt andre prioriteret styrings muligheder af sikkerhedsniveauer og understøttelse af DigitalKey Access.
dsc_2139
Nu er Integra version 8.70 på gaden. Herunder er nogle eksempler på hvad den nye version indeholder.
Du kan finde flere detaljer og mere indhold på vores login-sider.
  • Ny fleksibel funktionalitet: Globale alarmområder
    Nye muligheder for at benytte sensorer, kortlæsere og styringer fra andre Moveo enheder i system, til ét fælles alarmområde. Det betyder, at du i et alarmområde med en master Moveo, nu kan tilføje fjernsensorer, fjernbetjeninger og fjernkortlæsere, der er tilsluttet eller hører til andre Moveo’er i systemet, end master Moveo som alarmområdet hører til. Selv overvågning af fjerntliggende enheder som Moveo’er, S-Node G2, kortlæsere og strømforsyninger, kan overvåges af det globale alarmområde, til autonom overvågning af sikringssystemet.
  • Prioriteret styrings muligheder af Sikkerhedsniveauer. I Integra har du nu flere muligheder for at styre Sikkerhedsniveauet, for de forskellige dørmiljøer rundt i systemet, fx i tilfælde af en eller flere hændelser. Og nu kan der også prioriteres i styringen – fx i tilfælde af brandalarm eller evakuering, som naturligt vil have en højere prioritet, end andre hændelser med lavere prioritet. Den nye funktionalitet er autonom, og fungerer dermed uafhængigt af serveren.
  • Understøttelse af DigitalKey Access 
    Mobil Access løsningen med EMV-funktionalitet kan nu anvendes i Integra systemet. Brug din mobiltelefon som adgangskort. Løsningen er baseret på “payment” løsningen i telefonens Wallet (Apple Pay, Google pay, Samsung Pay).
Till toppen