-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Pressemeddelelser > Du er nøglen – i fremtidens Integra system.

Du er nøglen – i fremtidens Integra system.

Et nyt samarbejde mellem SystemHouse Solutions og Precise Biometrics gør ansigtsgenkendelse til identifikation, for en kortholder i systemet - brugeren er nøglen, mens Integra sikringssystemet styrer adgangsrettighederne.
youniq_access

Integra version 8.20 understøtter integrationen med Precise YOUNiQ ansigtsidentifikation som en enkel og sikker adgangs løsning. Tilføj bare en selfie, og den integrerede løsning giver dig adgang via dit ansigt som egen identifikationsnøgle, til dine eksisterende rettigheder og adgangsmuligheder i Integra adgangskontrol platform.

”Integrationen mellem SystemHouse Solutions Integra system og Precise Biometrics giver mulighed for at opretholde adgangskontrol administration inden for ét samlet system, med øjeblikkelige opdateringer af ændringer samtidig med, at der åbnes for en lang række identifikations muligheder”, siger Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions.

”Samarbejdet med SystemHouse er en milepæl i kommercialiseringen af ​​YOUNiQ og i tråd med vores strategi om at samarbejde med kvalitets platforme og systemer, for at øge vores udbredelse. Integra har kapacitet til at styre og overvåge store komplekse virksomheder såvel som mindre virksomheder, og er et meget værdsat system blandt kunderne. Sammen med YOUNiQ vil det være et perfekt match for virksomheder, der ønsker at forenkle adgangen for medarbejdere og besøgende og øge bekvemmeligheden og sikkerheden”, siger Stefan K. Persson, CEO for Precise Biometrics.

Med Precise YOUNiQ ansigtsidentifikationsløsning installeret, har du en bekvem og sikker identifikation, der fungerer både online og offline. Du behøver aldrig bekymre dig om at miste dit adgangskort, når du er nøglen.

For mere information kontakt venligst:

Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions
Tlf.: + 46 70 350 77 52
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com
http://www.systemhousesolutions.dk

Till toppen