-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Pressemeddelelser > Integra sikringssystemet understøtter digitale nøgler fra Doordeck

Integra sikringssystemet understøtter digitale nøgler fra Doordeck

SystemHouse Solutions samarbejde med Doordeck, giver dig nu mulighed for hurtigt og nemt at åbne døre med din smartphone, dette ved at integrere Doordeck i SystemHouse Solutions sikringssystem Integra.
Locked,Smartphone,With,Key.,Security,Concept.,Isolated,On,A,White

Fra Integra version 8.10, understøttes digital nøglehåndtering ved at integrere Doordeck i systemet. Doordeck’s løsning giver mulighed for at håndtere adgang i Integra på en sikker og enkel måde med mobiltelefonen, og er nu med til at gøre Integra sikringssystemer endnu mere fleksibelt.

– Vi ser at ikke-proprietær løsninger for mobile nøgler er en vigtig del af fremtiden, vi tror på at markedet vil vælge ikke-proprietær løsninger for digitale nøgler til adgangssystemer, siger Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions. Vi tilbyder flere muligheder for at bruge mobiltelefonen som et alternativ, til at håndtere fx midlertidige eller permanente adgange til udvalgte områder i bygningen.

Doordecks integration er en af flere løsninger som Integra understøtter, og giver mulighed for at håndtere adgang med Integra systemet, ved hjælp af mobiltelefonen.

For mere information kontakt venligst:
Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions
Tlf.: + 46 70 350 77 52
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com

Till toppen