-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Vi søger > Ønsker du også at kunne tilbyde besøgssystemer til dine kunder?

Ønsker du også at kunne tilbyde besøgssystemer til dine kunder?

Tilbyder du IT-løsninger, FM-ydelser eller Office management?  Så mener vi, at du kan være egnet som leverandør af markedets mest alsidige besøgssystem, Check In.

Vi søger forhandlere, der ønsker at udvide deres produktportefølje, uden at skulle udvikle eller bruge store ressourcer på et nyt produkt. Du vælger, hvilket niveau du vil engagere dig i, med hensyn til support – og vi, i SystemHouse Solutions, står altid bag dig med vores ressourcer, både med hensyn til salgssupport og teknisk support, før, under og efter installationen.

Check In er udviklet til at kunne håndtere både bemandede og ubemandede receptioner, uanset størrelse og geografiske lokationer. Gennem årene har vi været med til at spare penge og øge sikkerheden på kontorer, industrivirksomheder, hospitaler, universiteter og kontorbygninger, gennem smarte løsninger for at effektivisere besøgs flowet.

Vi mærker en stigende efterspørgsel efter vores systemer, og har derfor brug for flere salgskanaler i flere forskellige brancher, da vi i SystemHouse Solutions, aldrig sælger direkte til slutkunderne, og dermed kan være med til at hjælpe væksten i jeres virksomhed.

Kontakt os gerne for mere information.

David Jordan, Forretningsudvikler
david.jordan@systemhousesolutions.com
+45 93 87 51 40

Till toppen