-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Pressemeddelelser > Nyt samarbejde mellem Traka og SystemHouse Solutions

Nyt samarbejde mellem Traka og SystemHouse Solutions

Et nyt samarbejde mellem SystemHouse Solutions og Traka, gør det muligt for Integra systemet at administrere brugere og rettigheder i Trakas elektroniske nøgleskabe, sammen med adgangskontrol tilladelserne i resten af bygningen.
traka-nyckelskp2

Hold styr på dine fysiske nøgler, med elektroniske nøgleskabe styret af Integra sikringsplatformen.

Fra Integra version 8.10, understøttes en nem og sikker håndtering af Trakas nøgleskabe, hvor samme adgangskort og pin-kode, som også benyttes til adgangskontrolsystemet i resten af bygningen, nu også giver adgang til Traka nøgleskabe. Brugerdata og rettigheder håndteres i Integra systemet, som dermed også håndterer hvilke fysiske nøgler du har adgang til, samt logfører hvem der har hvilke nøgler, og hvornår de har hentet og afleveret dem.

“Integrationen mellem SystemHouse Solutions Integra system og Traka, giver mulighed for at kontrollere adgangen til individuelle fysiske nøgler (iFobs) fra Traka, baseret på rettigheder som dato, klokkeslæt og bruger”, siger Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions.

Med et Traka nøgleskab, holder du nemt styr på virksomhedens fælles nøgler. Kabinettet forhindrer nøgler i at komme i de forkerte hænder, samt letter administrationen og skaber sikkerhed.

For mere information kontakt venligst:

Jonas Ahlgren, Salgschef hos SystemHouse Solutions
Tlf.: + 46 70 350 77 52
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com
www.systemhousesolutions.dk

Till toppen