-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Nye projekter > Integra system sikkrer Halmstad Universitet

Integra system sikkrer Halmstad Universitet

SystemHouse Solutions sikringssystem, Integra, installeres på Halmstad Universitet.
ech-invigning-och-konferens-20150911-joachimbrink-070

Halmstad Universitet installerer SystemHouse Solutions sikringssystem, Integra, med i alt ca. 300 dørmiljøer. Installationen betyder et nyt integreret sikringssystem med adgangskontrol og tyverialarmer. Levering finder sted i etaper, over 2 år.

“Det faktum, at Halmstad Universitet vælger Integra systemet, viser at SystemHouse Solutions produkter er af højeste kvalitet på markedet, og vi er meget stolte af at udføre denne levering,” siger Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions AB.

For mere information kontakt:
Jonas Ahlgren, Salgschef hos SystemHouse Solutions. Tlf.: + 46 70 350 77 52
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com

Till toppen