-
SHS > Viden & ressourcer > Kundereferencer > Karolinska Institutet, KI

Specialfunktioner giver Karolinska Institutet en beskyttelse ud over det sædvanlige

Med medicinsk forskning og uddannelse i verdensklasse, krævede KI et sikringssystem med en række skræddersyede specialfunktioner. Takket være Integra systemets fleksibilitet, udviklede SystemHouse Solutions unikke løsninger, der nu bruges, alle ugens dag, året rundt, af tusindvis af mennesker.

Karolinska Institutet
medicinsk forskning og uddannelse i verdensklasse

ki

Karolinska Intitutet

Karolinska Institutet ligger i Solna, i Stockholm kommune, og anses for at være et af verdens førende medicinske universiteter. I Sverige står KI for den største andel af den medicinske og akademiske forskning, og har det største udbud af medicinske uddannelser. Samlet set foregår 40% af akademisk/medicinsk forskning i Sverige på KI.

Hvis man ser nærmere på instituttet, er det opdelt med 50/50% til videnskab og uddannelse.

KI har 5.000 medarbejdere og cirka 6.000 studerende, årligt.

speedgate_reception_kiosk_ki

Nye og inovative specialfunktioner

Ønsker og krav fra Karolinska Institutet til deres fremtidige sikringssystem, resulterede i at nye og inovative specialfunktioner blv en del af Integra systemet. Ud over adgangs- og tyverialarm, samt et fuld perimetersikring af området, blev der stillet krav til elevatorstyring for særlige kvælstof-transporter, sluser, håndskanning, og mange flere særligt udviklede funktioner. Da disse specialfunktioner ikke eksisterede i Integra systemet på daværende tidspunkt, blev de i samarbejde med vores installations partner, udvilket af SystemHouse Solutions udviklingsafdeling, som en del af projektleverancen til Karolinska Institutet.

 

speedgates_reader_kiosk_ki

Check In aflaster receptioner og skaber problemfrie besøgsflow

Karolinska Institutet har også besøgssystemet Check In fra SystemHouse Solutions. Der er i alt installeret seks besøgskiosker i netværket med AD-synkronisering mod personaledatabasen. Kioskerne aflaster både bemandede og ubemandede receptioner flere steder på store hospitaler og forskningsområder.

interior_case_ki

Brugervenligt og driftssikkert system, til personale og vagter

Efter at platformen Integra er blevet installeret har Karolinska Institutet oplevet flere positive ting ved systemet. Fordelen i forhold til andre systemer er, at det er nemt at betjene og bevare overblikket. Allerede fra starten har det været driftssikkert og logisk at bruge. Den web-baserede brugerflade, Artifex, hvor man nemt kan håndtere den daglige dtift, og grafisk se hvor en alarm bliver udløst, gør også at det bliver væsentlig lettere at arbejde med. Det betyder også, at det bliver endnu mere brugervenligt, når sikkerhedsvagter og overvågningscentre arbejder med systemet. Check In kiosker, der er blevet installeret ved flere indgange, er ligeledes blevet en aflastning for receptionerne.

Muligheden for at få så mange skræddersyede funktioner i Integra systemet, er også en stor fordel, som har gjort at aktiviteterne på Karolinska Institutet kan fortsætte, uden der opstår problemer med hensyn til sikkerhed for personale og studerende.

kortlsare-med-vinkel

Integra systemet på Karolinska Institutet, i tal

  • ca. 300 centraler
  • ca. 5.000 alarmpunkter
  • ca. 20.000 aktive kort
  • ca. 800 kortlæsere/dørmiljøer

Kontakt os for
mere information

Send en besked