-
SHS > Viden & ressourcer > Nyheder > Pressemeddelelser > Åbn dørene i Integra systemet med din telefon som adgangskort

Åbn dørene i Integra systemet med din telefon som adgangskort

SystemHouse Solutions nye løsning DigitalKey Access benytter Wallet funktionen i f.eks. Samsung og Apple telefoner, til at åbne døre i Integra sikringssystemet.
digitalkey-access-fraan-systemhouse-solutions-3

SystemHouse Solutions nye løsning DigitalKey Access benytter Wallet funktionen i f.eks. Samsung og Apple telefoner, til at åbne døre i Integra sikringssystemet. På en sikker og krypteret måde, anvender du nemt din mobiltelefon som adgangskort, uden at skulle tænke på specielle apps eller andre systemafhængigheder.

Under sikringsmessen SecTech i Stockholm d. 24.-25. oktober 2023, fremviste SystemHouse Solutions sin seneste nyhed, nemlig DigitalKey Access til Integra systemet.

Løsningen er baseret på Wallet funktionen som i forvejen findes i Smartphones (Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay). Aflæsning af kort indsat i Wallet, foregår via NFC i telefonen, og kortnummeret aflæses og krypteres sikkert i Integra systemet til et nyt unikt kortnummer (7 bytes). Dermed kan en Smartphone benyttes som adgangskort, ligesom traditionelle brikker og plastikkort, der normalt benyttes til adgangskontrol – alt sammen på en nem og sikker måde, selv når Smartphonen er offline (fly-tilstand).

“Denne nye funktion kræver ikke installation af en app eller nogen anden ekstern forbindelse, hvilket giver en meget nem og brugervenlig oplevelse. Funktionen er derfor også velegnet til alle virksomheder der kan se fordele i denne nye mulighed.” siger David Jordan, country manager hos SystemHouse Solutions.

Till toppen